Despre noi

gap personnel

Angajăm peste 8000 de persoane

Inovația și gândirea în perspectivă sunt importante pentru noi. Întelegem că acestea nu ar reprezenta nimic fără a fi susținute de o solidă bază construită cu competență si consistență. Aceasta este exact ceea ce implementează gap personnel.

Misiunea noastră este să găsim soluții. Suntem interesați să aflăm unde vă aflați în prezent și unde doriți să ajungeți și de aceea căutăm cele mai bune oportunități de muncă pentru dumneavoastră. Pentru a vă demonstra că vă puteți baza pe cuvântul nostru, vă prezentăm statisticile noastre.

Nu vă ascundem că:
> suntem una dintre primele trei firme de recrutare de top din Marea Britanie,
> avem 26 de agenții în Marea Britanie,
> pentru noi lucrează în jur de 260 de recrutatori,
> angajăm în jur de 8000 de persoane în diferite sectoare,
> suntem pe piață de mai mult de 20 de ani. Totuși, ceea ce contează pentru noi și este cheia succesului nostru este prima discuție cu dumneavoastră.

Sectoare

Colaborăm cu mulți angajatori din diferite sectoare de activitate

 

 

Ce facem pentru a avea succes

26 agenții în Marea Britanie

Activăm în multe orașe din Marea Britanie. Oferim locuri de muncă într-o variată gamă de industrii. Garantăm locuri de muncă stabile si câștiguri ridicate.

8000 de angajați

Candidații care caută locuri de muncă în străinătate au încredere în noi. Angajăm candidați în multiple sectoare economice, manufacturare și construcții.

260 recrutori

Pentru noi lucrează cei mai buni specialiști în resurse umane. Au calificare înaltă și sunt amabili cu candidații. Vă răspund la toate întrebările.

20 de ani pe piață

Suntem o agenție de recrutare de renume si cu experiență. Mii de angajați și angajatori au încredere în noi. Suntem profesioniști și solizi.

Acreditări și premii

Pentru noi este important să oferim servicii la cel mai înalt nivel de calitate. Pe lângă operarea propriului nostru proces riguros de audit intern, investim o mulțime de timp și resurse pentru a ne asigura că respectăm standardele cerute. Lucrăm cu cei mai buni specialiști din industriile respective. Pentru noi, aceasta înseamnă a opera profesional și etic. Pentru dumneavoastră, înseamnă relaxare și siguranță. Putem confirma acest lucru prin prezentarea Acreditărilor și Premiilor noastre.